TERMINAL TRACTOR

Terminal trekker of tractor huren? Dan zit u goed bij Keuleers Lifttrucks in Antwerpen. Uw partner voor de verhuur van terminal trekkers.

Terminal tractors 2×4

Bij Keuleers kan u Terminal Tractors of terminaltrekkers huren. In ons ruime aanbod vindt u de geschikte terminal tractor (met 2×4 aandrijving) voor elk job.

RO/RO tractors 4X4

Bij Keuleers kan u Terminal Tractors of terminaltrekkers huren. In ons ruime aanbod vindt u de geschikte terminal tractor (met 4×4 aandrijving) voor elk job.

Voor alle logistieke operaties is er een terminaltrekker van Keuleers. Beschikbaar met 2×4 en 4×4 aandrijving. U vindt bij ons terminal tractors van de merken Terberg en Kalmar.

Terminal trekkers zijn specifiek gemaakt voor logistieke toepassingen in havens en distributiecentra. Om die reden zijn ze veel robuuster dan gewone trekkers in techniek en constructie. Daarnaast is een terminal tractor ook standaard uitgerust met verschillende functies die de efficiƫntie van container handling bevorderen. Een terminal trekker is vooral gemaakt voor redelijk korte afstanden en mag ook op de gewone weg gebruikt worden.

U wilt uw arsenaal uitbreiden zonder meteen een aankoop te doen? Reken op Keuleers Lifttrucks, gespecialiseerd in de verhuur van terminal trekkers.

Terminal trekkers en ro/ro trekkers voor intern transport.

Terminal trekker 2 x 4 :

  • Terminal tractor Terberg YT182
  • Terminal tractor Terberg YT222
  • Terminal tractor Kalmar TT612

Terminal trekker 4 x 4 voor ro/ro en zware toepassingen :

  • Terminal tractor Terberg RT222
  • Terminal tractor Terberg RT283

Meer info over terminal tractors
contacteer ons of bel 03/541 64 19