Over Keuleers

Een verhaal van duurzame groei. Keuleers, al sinds vele jaren de expert om een hoogwerker, verreiker, heftruck, reachtruck, vorkheftruck of vorklift te huren.

 • 1965 : Oprichting Keuleers Lifttrucks door Alfons en Jules Keuleers
  In 1965 vernam Alfons Keuleers tijdens zijn zoektocht op een Duitse vakbeurs naar geschikte heftrucks voor zijn houtbedrijf in Bonheiden dat de Engelse heftruckproducent ´Bonser´ op zoek was naar iemand die hun heftrucks kon verdelen in de Benelux. Aangezien er in het bedrijf van de gebroeders Alfons en Jules Keuleers een technische dienst bestond, leek dit een haalbare kaart. Keuleers Lifttrucks werd opgericht.
 • 1969 : Opstart afdeling in de Haven van Antwerpen
  Al vrij snel kreeg de NV Keuleers Lifttrucks de vraag om deze toestellen ook te verhuren, op korte en langere termijn. Onder leiding van Paul Keuleers, zoon van Alfons, werd deze activiteit verder uitgebouwd. In 1969 werd een afdeling opgericht in de haven van Antwerpen aan kaai nummer 184.
 • 1979 : Nieuwe gebouwen aan de Boomsesteenweg te Aartselaar
  In 1979 worden in Aartselaar aan de Boomsesteenweg nieuwe burelen een showroom en atelier in gebruik genomen. De activiteiten van Bonheiden worden overgebracht naar Aartselaar.
 • 1984 : Afdeling haven verhuist van Kaai 184 naar de Vosseschijnstraat
  Omstreeks 1984 komt er een einde aan de samenwerking met Bonser, dat haar productie omwille van economische redenen stopzette. Dat is het sein voor Paul Keuleers om zich voortaan niet langer aan een merk te binden, ondanks verschillende aanbiedingen. Datzelfde jaar wordt er ook verhuisd naar een grotere locatie aan de Vosseschijnstraat
 • 1993 : Uitbreiding diensten naar container handling + verhuis Noorderlaan
 • Vanaf 1993 gaat de Keuleers Lifftrucks zich ook specialiseren in de containerbehandeling.
  Nogmaals dringt een locatiewijziging zich op. Ditmaal naar het huidige gebouw aan de Noorderlaan.
 • 2008 : 3de generatie komt aan het roer.
  Het bedrijf kreeg in juli van dat jaar een harde klap te verduren met het plotse overlijden van zaakvoerder Paul Keuleers. De activiteiten worden voortgezet door zijn zoon Mark. Mark is al sinds 1999 actief in het bedrijf. Hij zet de traditionele koers verder die zijn vader en grootvader gevaren hebben en die haar waarde heeft bewezen.
 • 2019: Nieuwe vestiging op Linkeroever aan de Havinkbeekstraat te Verrebroek.

Keuleers blijft uw partner als u een hoogwerker, verreiker, heftruck, reachtruck, vorkheftruck of vorklift wilt huren of kopen.