TOYOTA HEFTRUCK HUREN

Toyota heftruck huren? Dat doet u bij Keuleers Lifttrucks. Verhuur van heftrucks en hoogwerkers in heel België. Wij werken steeds met kwaliteitsmerken, bovendien geniet u bij ons van een full service en snelle levering.

Toyota is al jaren de wereldtop wat betreft heftrucks en material handling. Het gamma heftrucks van Toyota bestaat uit hoogkwalitatieve elektrische heftrucks en heftrucks op diesel. Bovendien geniet u bij Keuleers Lifttrucks steeds van een full service en snelle levering voor alle heftrucks.

Heftrucks van topkwaliteit

De heftrucks van Toyota worden volgens strenge kwaliteitsnormen geproduceerd, wat zorgt voor een voortreffelijke kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van de materialen. De motoren van Toyota heftrucks worden speciaal ontworpen met oog op industriële toepassingen.

Toyota, sterk in veiligheid

Toyota is niet alleen wereldtop in kwaliteit, maar ook in de veiligheid van hun heftrucks. Dit komt mee door een eigen ontwikkeld stabiliteitsprogramma, genaamd SAS (Systeem van Actieve Stabiliteit). SAS is het eerste actieve stabiliteitssysteem bij heftrucks ter wereld. U kan dus op beide oren slapen.

Een Toyota heftruck huren? Contacteer ons of bel 03/541 64 19