HYSTER HEFTRUCK HUREN

Een Hyster heftruck huren? Dat doet u bij Keuleers Lifttrucks. Verhuur van heftrucks en hoogwerkers in heel België. Wij werken steeds met kwaliteitsmerken, bovendien geniet u bij ons van een full service en snelle levering.

Hyster is wereldwijd de grootste leverancier van heftrucks. Opgericht in de Jaren 20, kreeg het bedrijf al snel een uitstekende reputatie, die het tot vandaag de dag nog steeds verdient.
Bij Keuleers kan u terecht voor het huren van een Hyster heftruck, reachstacker of empty container handler.

Hyster heftruck voor heavy duty toepassingen

De Hyster heftrucks of vorkheftrucks met lpg of diesel motor bieden uitstekende kracht en betrouwbaarheid. Deze (vork)heftrucks van Hyster zijn beschikbaar in de XT reeks of Fortens reeks.

De heftrucks in de Hyster XT reeks zijn speciaal ontworpen voor klanten die vaak standaardwerkzaamheden verrichten, terwijl de heftrucks uit de Hyster Fortens reeks gericht zijn naar maximale productiviteit en intensiteit.

Dankzij onze full service huurt u bij Keuleers altijd een heftruck in topconditie.

Hyster reachstacker

De Hyster reachstacker is ontworpen met oog op optimaal gebruik van ruimte bij drukke containerterminals en havens: de reachstacker biedt perfecte wendbaarheid op kleine ruimtes en uitstekende handling snelheden op volle capaciteit. Deze reachstackers voldoen aan Stage IV en besparen tot 25% op brandstof dankzij hun energie-efficiënte technologieën. Daarnaast beschikt de aandrijving over uitstekende transmissie- en motorbeschermsystemen, wat zorgt voor maximale betrouwbaarheid.

Hyster empty container handler

De empty container handlers van Hyster zijn ontwikkeld met oog op langdurige hoge prestaties. Deze empty container handlers beschikken over motors met uitstekend vermogen en snelheid, zelfs bij het verplaatsen van zware of minder goed gestapelde containers. En dat tot 9 hoog!

Een Hyster heftruck, reachstacker of empty container handler huren? Contacteer ons of bel 03/541 64 19