In de wereld van logistiek en magazijnbeheer staan bedrijven vaak voor de uitdaging: huren of kopen? Bij Keuleers Lifttrucks geloven we sterk in de voordelen van het huren van heftrucks, hoogtewerkers en andere magazijntrucks. We geven u alvast 5 redenen waarom steeds meer bedrijven voor het huren van heftrucks kiezen.

 1. Flexibiliteit en schaalbaarheid
  Door een heftruck te huren geeft u uzelf extra vrijheid en flexibiliteit om uw apparatuur af te stemmen op fluctuerende behoeftes. In piekseizoenen kan u extra heftrucks huren. In rustigere periodes kan u de verhuurperiode onderbreken, wat uiteraard de schaalbaarheid van uw onderneming en daarmee gepaard gaande kosten alleen maar ten goede komt.
 2. Kostenbesparing
  Een van de meest voor de hand liggende voordelen van huren is de kostenbesparing op lange termijn. Het kopen van een nieuwe heftruck brengt aanzienlijk initiële investeringskosten met zich mee. Als u kiest voor huren weet u precies waar u aan toe bent. U betaalt een vast bedrag per maand voor het huren van de machine, inclusief onderhoud en eventuele herstellingen. Zo kan u onverwachte uitgaven tot een minimum beperken en uw cashflow aanwenden om uw bedrijf te runnen.
 3. Onderhoud en herstellingen
  Bij het huren van een heftruck is het onderhoud en eventuele reparaties de verantwoordelijkheid van het verhuurbedrijf. Keuleers Lifttrucks garandeert dat alle machines die we te huur aanbieden op regelmatige termijn onderhouden worden en in topconditie verkeren. Laat de gezondheid van uw rollend materieel aan ons over. Zo kan u zich volledig focussen op wat voor u belangrijk is.
 4. Altijd een moderne machine
  Als u kiest om bij ons een heftruck te huren, bieden we u steeds een moderne machine aan. Ons machinepark wordt regelmatig aangevuld met nieuwe machines. Zo kunnen we u steeds een moderne heftruck of magazijntruck aanbieden die voldoet aan de meest recente normen voor efficiëntie, vermogen en milieuvriendelijkheid.
 5. Focus op belangrijke taken
  Als u een heftruck huurt bij Keuleers Lifttrucks, hoeft u zich daar alvast geen zorgen meer over te maken. We nemen het beheer voor onze rekening en zorgen ervoor dat de gehuurde machines steeds in topvorm verkeren. Zo kan u uw energie steken in zaken die écht belangrijk zijn voor u en uw onderneming.

We begrijpen maar al te goed dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we een aantal interessante huurformules aan die volledig afgestemd zijn op de specifieke vereisten van onze klanten.

Investeer in flexibiliteit, efficiëntie en gemoedsrust. Huur een machine bij Keuleers Lifttrucks!

Contacteer ons voor de mogelijkheden.